zaterdag

7000 nieuwe bezoekers in 7 dagen

Niet slecht zou ik zo zeggen. Maar helemaal zeker weten we het pas als alle gegevens boven water zijn. En dat wordt pas in de eerste week van januari. We moeten dus nog geduldig afwachten. Det brengt me wel in de gelegenheid om alle lezers een Top jaar te wensen. Een Top 2010 met alles wat wenselijk is. Sante.

PS: Vanaf 18 janauri 2010 kun je gouden eieren ter waarde van 250 euro vinden in PlattelandVakantieland.nl

dinsdag

"The Viral" is ready

Het eerste onderdeel van de "x-trap raket", de B2C reclamecampagne, wordt deze week gelanceerd. T'is viraal dus ik kan en mag er niets over zeggen. Inderdaad flauw. Maar ik beloof op 12 januari 2010 te vertellen wat we allemaal gedaan hebben. Welke middelen we gebruikt hebben om PlattelandVakantieland op de kaart te zetten. En hopelijk zegt u dan: "zeg maar niets meer, we hebben het allang gezien".

maandag

PlattelandVakantieland.nl geeft bakfiets weg!


Na wederom drie succesvolle dagen op de recreatievakbeurs in Gorinchem was dan vandaag het moment om de hippe PlattelandVakantieland-bakfiets te verloten.

De melkbus zat vol met kaartjes van beursbezoekers en daar is vandaag één gelukkige winnaar uit getrokken.

De familie Selen uit Kronenberg van Mini-camping 't Rouweelse veld is binnenkort de trotse eigenaar van deze fiets. Wij wensen hen er alvast veel plezier mee!