donderdag

Hoe vier jij de meivakantie?

Het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen) verwacht dat ongeveer de helft van alle meivakanties in eigen land wordt doorgebracht. De andere vakantiegangers vertrekt naar het buitenland. Dit was ook in 2009 het geval.

De meeste vakantiegangers kiezen voor een bungalow. Dit telt voor ruim een derde van alle verblijven! Ook van de tour- en stacaravans wordt in Nederland veel gebruik gemaakt.

Waar ga jij naartoe? In wat voor verblijf? En, waar wij vooral nieuwsgierig naar zijn: waarom kies je wel of niet voor Nederland?

dinsdag

Uit op het platteland in mei


Na een succesvolle inzamelingsactie van Paasuitjes, vroegen we onze ondernemers naar de leukste mei-tips. We ontvingen ruim veertig reacties. Waarom zou je ook uren op een vliegveld gaan wachten? In Nederland is het aanbod reuze.
Sommige tips zijn speciaal voor kinderen, andere voor mensen met groene vingers. Of voor mensen die graag in beweging zijn. Hier vind je trouwens ook een heleboel interessante ideeën voor groepsuitjes. Ten slotte bieden we inspiratie aan culinaire en creatieve types.
Kortom, voor ieder wat wils. Doe hier inspiratie op!