vrijdag

PlattelandVakantieland.nl bombardeert Brabant tot grootste pretpark van Nederland

PlattelandVakantieland.nl overmeestert vrijdag 21 mei de ‘Welkom in Brabant'-borden langs vijftien invalswegen van de provincie. Met speciale hoezen worden de borden omgetoverd naar: Welkom in Brabant, het grootste pretpark van Nederland.



PlattelandVakantieland.nl wil mensen wakker schudden met deze actie. "Weet je wel hoeveel leuke dingen te beleven zijn bij jou in de buurt? Heb jij bijvoorbeeld al ooit gewandeld met een ezel? Of geslapen in een hooitel?" vraagt directeur Paul Kempen. "Brabant telt enorm veel mogelijkheden voor een uniek dagje uit. Niet de Efteling, de Beekse Bergen of het Autotron zijn de grootste pretparken van Nederland. Nee, dat is Brabant zelf!"

Alle knusse plekjes van het grootste pretpark van Nederland zijn te vinden op PlattelandVakantieland.nl. Niet alleen activiteiten, maar ook overnachtingen in bijvoorbeeld een bed&breakfast of een groepsaccommodatie zijn gemakkelijk te vinden. Op die manier is het heel simpel om een compleet uitje samen te stellen. Of zelfs een hele vakantie. "Zonder een duur entreekaartje of lange wachtrijen" stelt Kempen. "Ga dit Pinksterweekend nou eens niet naar een attractiepark, maar kijk wat er direct bij u in de buurt allemaal te doen is. Wedden dat u een heerlijk dagje beleeft!"

Wat vind jij? Slapen in een bedstee na een potje boerengolf? Of toch liever een dagje Efteling?

donderdag

Is de markt voor kleinschalig kamperen verzadigd?


Dat de concurrentie groot is, daar valt moeilijk aan te twijfelen. De prijzen zijn laag, ongeacht de periode van het jaar of het aanbod van de ondernemer. Winst maken wordt steeds moeilijker. Hierdoor komt ook de kwaliteit onder druk te staan. Tegelijkertijd zijn de marketingkosten relatief hoog. Internet wordt steeds belangrijker. Er zijn zoveel sites! Waarvoor te kiezen?
Wat vind jij? Is de markt voor kleinschalig kamperen wel verzadigd? En zo ja, hoe zie jij de ommekeer? Hoe gaan we voorkomen dat een groot deel van de kleinschalige kampeerbedrijven kopje onder gaan?
Bron: GROEI.kans!