vrijdag

Op hoeveel verzamelsites staat uw bedrijf?

Wordt u er ook zo moe van? Om uw gegevens in al die verschillende verzamelsites bij te houden? PlattelandVakantieland.nl lost dit voor u op door haar database te koppelen aan andere websites. U voert één keer uw bedrijfsinformatie in - en wij verspreiden die voor u. Op alle sites die u wenst! (Meer informatie over dit systeem vindt u op RecreatieData.nl).

Internet wordt steeds belangrijker 
Als ondernemer in de recreatiebranche heeft u waarschijnlijk een wijdverspreide doelgroep. Uw  klanten zitten overal. Wilt u zich breed promoten via de traditionele media, dan kost dit enorm veel marketing-euro's. Het promoten van uw bedrijf op internet wordt daardoor steeds belangrijker. Dat begint bij het nadenken over de vindbaarheid van uw bedrijf via Google.

De slimme ondernemers melden zich daarnaast aan bij meerdere verzamelsites. Dat kost tijd, veel tijd. Iedere keer als er gegevens veranderen, dan moet u al die sites nalopen. En op welke sites stond uw bedrijf dan ook weer? PlattelandVakantieland.nl neemt u dat werk uit handen. Brengt u een wijziging aan in uw persoonlijke detailpagina's op PlattelandVakantieland.nl, dan worden alle gekoppelde websites binnen vijf dagen bijgewerkt.

Voor meer informatie over RecreatieData: bel met 040 - 787 6667 of mail naar post@plavak.nl.

donderdag

Heeft u onze prachtige caravan al gezien?

PlattelandVakantieland.nl trekt in deze zonnige maanden het hele land door. We hopen daarmee de schatten van het platteland bij een steeds groter publiek onder de aandacht te brengen. Sinds kort kunt u ons zelfs tegenkomen met een super fleurige caravan. Hieronder ziet u hoe een wandelaar van de Kennedymars enthousiast mee zwaait op onze vrolijke feestmuziek. Kijk op onze hyvespagina voor meer foto's van de Kennedymars.















Misschien treft u ons deze maand wel tijdens de Nijmeegse vierdaagse. Of op een jaarmarkt bij u in de buurt. Als u ons ziet, kom dan gerust even langs voor een praatje. Gezellig!