vrijdag

Verdient uw vakantieadresjes een pluim?

Misschien heeft u deze zomer wel gelogeerd bij de meest hartelijke mensen die u ooit heeft ontmoet. Of deed u een activiteit bij een superlollige boer. In dat geval kunt u via onze site reclame maken voor dat ene bijzondere adresje. Zoek het bedrijf op via onze zoekmachine en laat een beoordeling achter op de gevonden pagina. Zet uw gastheer of -vrouw in het zonnetje!

De leukste beoordelingen maken kans op een oranje picknicktas van PlattelandVakantieland.nl. Super handig, zo'n picknickkoeltasje. Om bijvoorbeeld mee naar het park of het strand te nemen. Er zitten niet voor niets vier bordjes, bekers en besteksetjes bij. Kortom, geef u vakantieadresje een pluim en wie weet, kiezen we uw beoordeling uit om te belonen met een coole tas!

dinsdag

Workshops internetmarketing

Bent u recreatief ondernemer en wilt u ook optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden die internet te bieden heeft? En leren hoe u zorgt dat uw bedrijf opvalt? Zodat u hoog in de zoekresultaten van Google verschijnt en u meer mensen naar de internetpagina van uw bedrijf verleidt? Kies dan voor een workshop internetmarketing van PlattelandVakantieland.nl.

De belangrijkste onderwerpen van de workshop
  • Wat is internetmarketing?
  • Wat kunt u met internet?
  • Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten voor uw website?
  • Waar moet u rekening mee houden bij het schrijven van teksten voor het internet?
  • Hoe benut u de aantrekkingskracht van uw regio?
Wij geven deze workshops aan samenwerkingsverbanden, andere verenigingen of groepen recreatieve ondernemers. Bel met 040 - 787 6667 of mail naar post@plavak.nl voor meer informatie. Zo heeft u straks ook een optimale en complete website! En is uw bedrijf snel en altijd vindbaar via zoekmachines en portalen. Daarnaast vindt uw bezoeker voldoende informatie over uw bedrijf en al het moois in uw omgeving.