zondag

Belangrijk om te weten over YouTube

Na Google is YouTube de grootste zoekmachine van dit moment. Eind 2006 werd YouTube overgenomen door Google. Na deze overname zijn YouTube filmpjes in de zoekmachine van Google opgenomen. Zo kan een video op YouTube er dus voor zorgen dat u beter vindbaar bent in Google.

Om ervoor te zorgen dat een YouTube filmpje daadwerkelijk bijdraagt aan uw vindbaarheid, dient u aandacht te besteden aan de 'videogegevens'. Elke keer dat u een filmpje uploadt, kunt u deze videogegevens invullen. Gebruik de belangrijkste zoekwoorden in de titel. Vergelijk dit maar eens met elkaar: 'Overnachten bij B&B Het Hertje in Gelderland' zegt veel meer dan 'Logeren bij Het Hertje'.

Laat de belangrijkste zoekwoorden ook weer terugkomen in de beschrijving en de labels. Vul deze zoekwoorden aan met andere woorden waarop u gevonden wilt worden. Selecteer tenslotte de juiste categorie. Waarschijnlijk is dat 'Reizen en evenementen'. Heeft u al een filmpje op YouTube staan? Dan kunt u deze gegevens ook achteraf aanscherpen. 


Het YouTube-kanaal van PlattelandVakantieland
Is uw bedrijf al terug te vinden op YouTube? Breng het filmpje dan extra onder de aandacht via het YouTube-kanaal van PlattelandVakantieland. Kosteloos! Mail ons de link en wij plaatsen uw bedrijfsfilm in ons YouTube-kanaal. Heeft u een film van uw bedrijf, maar weet u niet hoe u die op YouTube kunt zetten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u daarbij. Mail naar post@plavak.nl of bel met 040 - 787 6667.

vrijdag

Tour langs inspirerende plattelandsbedrijven

Opvallen als recreatief (plattelands)ondernemer is niet gemakkelijk. Wat is nou nog echt vernieuwend en creatief? Om antwoord te geven op die vraag, organiseert Syntens samen met de Taskforce Multifunctionele Landbouw en Pleisureworld op 24 november 2010 een inspiratietocht langs boeiende (agro)recreatiebedrijven.

Inspiratietocht en meer
Naast een ontdekkingstocht langs deze bedrijven, hoort u de redenen achter hun succes. Ook gaan een aantal sprekers in op de volgende vragen:
  • Waarin kunt u als boer en recreatieondernemer in de toekomst geld verdienen?
  • Welke kansen liggen er in een gebied?
  • Hoe vertaalt u die naar uw eigen bedrijf?
  • Welke trends spelen er, en hoe kan ik erop inspelen?

Aanmelden
Zoekt u inspiratie voor nieuwe concepten met karakter en toegevoegde waarde? Wilt u wel eens weten wie die toerist is die in uw omgeving bivakkeert? Geef u dan vlug op voor de inspiratietocht, want vol is vol.

donderdag

Ondernemer laat u vinden! Volg een Workshop Webmarketing 2.0

Als PlattelandVakantieland zetten wij ons in voor het beter vindbaar maken van recreatieve ondernemers op het platteland, in dorpen of de natuur. Daarom wijzen wij de kleinschalige verblijfsondernemers uit Brabant graag op de Workshop Webmarketing 2.0 van ZLTO.

Maak optimaal gebruik van Internet
Uw website aanpassen aan de Internetmogelijkheden van vandaag? Dit is uw kans. Vanuit project GROEI.kans! biedt ZLTO ondersteuning om uw huidige website te moderniseren en beter gebruik te maken van Internet. 

De workshop beantwoordt al uw vragen over:
  • het verbeteren van uw website door u zelf,
  • het verbeteren van uw zichtbaarheid op Internet,
  • uw klanttevredenheid,
  • het verhogen van het aantal online reserveringen, en daarmee uw omzet.
Kortom, een stimulerende bijeenkomst voor uw bedrijf. Op 15 november in Schaijk, 16 november in Made of 17 november in Hilvarenbeek. 

Aanmelden
Voor de workshop is het noodzakelijk uzelf aan te melden. Indien gewenst samen met uw websitebeheerder.