zondag

Belangrijk om te weten over YouTube

Na Google is YouTube de grootste zoekmachine van dit moment. Eind 2006 werd YouTube overgenomen door Google. Na deze overname zijn YouTube filmpjes in de zoekmachine van Google opgenomen. Zo kan een video op YouTube er dus voor zorgen dat u beter vindbaar bent in Google.

Om ervoor te zorgen dat een YouTube filmpje daadwerkelijk bijdraagt aan uw vindbaarheid, dient u aandacht te besteden aan de 'videogegevens'. Elke keer dat u een filmpje uploadt, kunt u deze videogegevens invullen. Gebruik de belangrijkste zoekwoorden in de titel. Vergelijk dit maar eens met elkaar: 'Overnachten bij B&B Het Hertje in Gelderland' zegt veel meer dan 'Logeren bij Het Hertje'.

Laat de belangrijkste zoekwoorden ook weer terugkomen in de beschrijving en de labels. Vul deze zoekwoorden aan met andere woorden waarop u gevonden wilt worden. Selecteer tenslotte de juiste categorie. Waarschijnlijk is dat 'Reizen en evenementen'. Heeft u al een filmpje op YouTube staan? Dan kunt u deze gegevens ook achteraf aanscherpen. 


Het YouTube-kanaal van PlattelandVakantieland
Is uw bedrijf al terug te vinden op YouTube? Breng het filmpje dan extra onder de aandacht via het YouTube-kanaal van PlattelandVakantieland. Kosteloos! Mail ons de link en wij plaatsen uw bedrijfsfilm in ons YouTube-kanaal. Heeft u een film van uw bedrijf, maar weet u niet hoe u die op YouTube kunt zetten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u daarbij. Mail naar post@plavak.nl of bel met 040 - 787 6667.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten