woensdag

PlattelandVakantieland.nl in het nieuws!


Minicamping 't
Rouweelse Veld valt in de prijzen!

KRONENBERG/EINDHOVEN - Begin december bezochten Piet en Wietje Selen van minicamping 't Rouweelse Veld uit Kronenberg de recreatievakbeurs in Gorinchem. Op die beurs stond PlattelandVakantieland.nl met een kleurrijke stand waar ondernemers zich letterlijk op de kaart konden zetten.

Het 'op de kaart zetten' gebeurde als een recreatieondernemer zijn bedrijf inschreef op de website van PlattelandVakantieland.nl. Uit de honderden aangemelde bedrijven werd een winnaar getrokken die er met een hippe bakfiets vandoor mocht gaan. Ook 't Rouweelse Veld zette zich bij PlattelandVakantieland.nl op de kaart van Nederland. Hierdoor werden zij direct opgenomen in de grootste zoekmachine voor toeristische en recreatieve activiteiten op het platteland.

'T Rouweelse Veld biedt kampeerplaatsen op hun boerencamping aan en verhuren sinds vorig jaar ook een kampeerbungalow en een originele pipowagen. Dinsdag 29 december jl. overhandigde Paul Kempen, initiator van PlattelandVakantieland.nl de bakfiets aan de Familie Selen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten